Overnattingstur på Hitsøy

5. mai kl. 14:00
Voksne, Barn
Barnas Turlag Fjell, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag

Sett av helga til ein flott tur ut i havgapet. Me overnattar i BOF sitt utleigehus på Hitsøy. Dette vert ei helg med avslapping og leik i fjøra. Me håper på å få tilberede spennande sjømat i tillegg til maten me tar med.Ta gjerne med fiskestang. Turlaget stiller med varmt måltid på lørdagen i tillegg til litt snacks. Brødmåltid og drikke må kvar deltakar ta med sjølv.

Det er innlagt vatn, men ikkje drikkevatn. Alle vaksne må ta med 2 stk 1,5 liter med drikkevatn.

Det vert båttransport frå Syltøy. Hugs redningsvest!

Følg med på eventuelle endringar i arrangementet sidan programmet vert laga fleire månadar på førehand.

Pris medlem: 300 (vaksen) / 100 (barn)

Pris ikkje-medlem: 600 (vaksen) / 300 (barn)

Overnattingstur på Hitsøy

• Heidi Reisegg Endal