Overnattingstur på Hitsøy

5. mai kl. 14:00
Voksne, Barn
Barnas Turlag Fjell, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag

Sett av helga til ein flott tur ut i havgapet. Me overnattar i BOF sitt utleigehus på Hitsøy. Dette vert ei helg med avslapping og leik i fjøra. Me håper på å få tilberede spennande sjømat i tillegg til maten me tar med.Ta gjerne med fiskestang. Turlaget stiller med varmt måltid på lørdagen i tillegg til litt snacks. Brødmåltid og drikke må kvar deltakar ta med sjølv.

Det er innlagt vatn, men ikkje drikkevatn. Alle vmå ta med minst 1,5 liter med drikkevatn per person.

Det vert båttransport frå Syltøy. Parkering ved gamle Syltøy skule. Hugs redningsvest!

Følg med på eventuelle endringar i arrangementet sidan programmet vert laga fleire månadar på førehand.

Pris medlem: 300 (vaksen) / 100 (barn)

Pris ikkje-medlem: 600 (vaksen) / 300 (barn)

Overnattingstur på Hitsøy

• Anette Kvammen Nilsen