Nordre Bildøyna

27. november kl. 10:30 - 13:30
Voksne, Seniorer
Fjell Turlag Seniorgruppa, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag

Oppmøte: Nedre parkering ved Fjell kyrkje kl. 10.30.

Frå Fjell kjører vi til Bildøyna for parkering ved Bildøyhallen og skuleområdet der. Denne turen er som tittelen seier på nordre del av Bildøyna. Her er det i dag ein del hytter. Bildetangen er eit mykje omtala område for utbygging, men enno er det eit naturområde.

Vi startar med å gå litt på asfalt, deretter inn på sti. Matpausen kan vi ta mens vi nyter utsikt i vestleg retning, både over på land og sjø, slik som: Kolltveit, Kolltveitosen, Råna og næraste er vi ved Kyrkjesundet.

Turtid er ca. 2,5 - 3 timar. Den er med kjøring frå oppmøteplass tur/retur og matpausen. Turen er enkel.

Det kan bli glatt i november så tida er inne for å ha broddar med i sekken. Om det skulle bli bruk for dei så er dei lett tilgjenelege. Sko og kle deg elles etter korleis veret er denne dagen. Ta med mat og drikke.

Det er gratis å gå tur med oss både for medlemmar og ikkje-medlemmar. Vil du bli medlem så les her:

Generelle vilkår for Fjell Turlag er som for Bergen og Hordaland Turlag. Les her:

Nordre Bildøyna

Oppmøte: Nedre parkering ved Fjell kyrkje kl. 10.30. Frå Fjell kjører vi til Bildøyna for parkering ved Bildøyhallen og skuleområdet der. Denne turen er som tittelen seier på nordre del av Bildøyna. Her ...

• Anne-Liv Foldnes Bjørsvik

• Anne-Liv Foldnes Bjørsvik