Familieyoga og høstidyll på Kvamskogen 8-12 år

Fellestur

Fra dato
20. september 2019 kl. 17:00
Til dato
22. september 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Yoga, Familietur, Hyttetur, Kano
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Turkode
746
Dette arrangementet er over!

Bli med Barnas Turlag Bergen og yogainstruktør til Kvamshaug på flotte Kvamskogen på årets vakreste tid i fjellet! Vi lader opp om morgenen, lander om kvelden med yoga og meditasjon, og går på tur om dagen. Bedre blir det ikke!

Vi er så heldig å ha fått med oss yogainstruktør Anja Jansen Horn, på denne turen til Kvamskogen. Hun har mye erfaring med yoga og meditasjon, både for barn og for voksne. Hun har vært med Barnas Turlag Bergen (BTB) flere ganger tidligere.

Det blir flere økter med yoga og meditasjon fra fredag kveld til søndag morgen for både foreldre og barn, og turer i fjellet lørdag og søndag, så dette blir en helg hvor man virkelig får lade batteriene og nyte både indre og ytre ro, fellesskap, turglede, god mat og naturen, i tillegg til muligheten til å knytte nye vennskapsbånd.

Det blir mørketur til snopetreet lørdag kveld, så lørdagsgodt trengs ikke!

Oppmøte: Kvamshaug fredag fra kl 17.00. Gi gjerne en lyd i kommentarfeltet sånn ca. når dere tror dere ankommer hytten, som ligger nært Eikedalen skisenter.

Reisemåte: Buss linje 925 eller 930 fra Bergen busstasjon, eller privatbil.

Turledere: Camilla Sagen-Hafstad (nr. 41 04 65 76) og Gerke Evensen.

Mat: Felles middag fredag og lørdag er inkludert. Ta med egen mat og drikke (det dere måtte ønske av saft, juice, melk, kaffe, te etc) til andre måltider.

Pris:

Medlemspris for barn (8-12 år) kr. 400 ,- og voksen kr. 800,- .

Ikke-medlemspris for barn (8-12 år) kr. 525,- og voksen kr. 1500,-.

Utstyr: Liggeunderlag/yogamatte (barn/voksen bruker samme), et lett teppe og behagelige klær til yogaøktene, lakenpose/sengetøy, innesko, hodelykt, kompass og kart over området for de som har, dagstursekk, termos, fjellstøvler, redningsvest hvis man vil padle kano og ellers bekledning mot vær og vind. Bruk pakkelisten til DNT som veiledning når du pakker (se sommer- og vinterliste).

Hjemreise: Etter tur på søndag, ca. kl 16:00.

Les våre generelle villkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf.  55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Familieyoga og høstidyll på Kvamskogen 8-12 år

Bli med Barnas Turlag Bergen og yogainstruktør til Kvamshaug på flotte Kvamskogen på årets vakreste tid i fjellet! Vi lader opp om morgenen, lander om kvelden med yoga og meditasjon, og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Camilla Sagen-Hafstad
  • Gerke Evensen