Coasteering på Syltøy (10-12 år, med familie)

14. september kl. 11:00
Fellestur, , Coasteering, Hoppihavet
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet

Coasteering er en utrolig kjekk familieaktivitet. For familien som er glad i vann er dette den perfekte opplevelse. Kanskje blir dere overrasket over hvem som er tøffest ?

Familie coasteering tilpasses så klart den enkelte gruppe avhengig av barnas alder og de voksne sitt behov for tørre klær og varm dusj. Coasteering er utfordrende for alle, og våre coasteering ruter tar så klart slike hensyn. Hos oss  du ingenting, men du KAN gjøre en hel masse! Med 5mm coasteeringdrakt er det utrolig hvor hyggelig stemning det kan bli selv om vanntemperaturen i utgangspunktet sier noe annet.

Vi hopper, svømmer, henger på rygg til en voksen, finner krabbelurer, leker i "tarebad". Coasteering er rett og slett kjempegøy!

Vi møtes på den nedlagte skolen på Syltøy for utdeling av utstyr og skifte. Vi gjennomgår sikkerhetsrutiner før vi tusler ned til fjæra og hopper i sjøen.

Oppmøtested: Ved Syltøy skule. (Sotra). Hølmavegen 26. Kjør til rundkjøring på Syltøy, i 5357 Fjell. Ved rundkjøring, ta til høyre opp bakken og kjør 100 meter.

Oppmøtetidspunkt: Kl. 11.00

Hjemreise: Arrangementet slutter ca. kl.15.00

Instruktør: Camilla fra coasteering.no (tlf. 94 87 24 91).

Utstyr: Ta med gode, varme ullsokker. Man trenger ikke ha så mye på seg når man er ute i vannet, men det er veldig viktig med varmt tøy til etterpå, fra topp til tå. Ta også med håndkle og eventuell en pose til vått tøy etter aktiviteten. Ta også med joggesko som kan brukes i vann, dersom du har.

Ta med mat og drikke hvis du ønsker, gjerne noe varmt på termos.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding

Pris:

Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 250,- og voksen kr. 500,- .

Ikke-medlemspris for barn (0-12 år) kr. 400,- og voksen kr. 1100,-.

Prisen dekker instruktør og utstyr. NB! Maks to barn per voksen.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring adm.ansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr.  55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Turleder:

• Camilla Ianke