Avlyst Turboklubben i Lysefjorden: klatreparken

Fellestur

Dato
31. august 2019 kl. 11:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Høytoglavt, Turboklubben, Lysekloster
Arrangør
Os Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. For få påmeldte

Er du medlem av Turboklubben i Lysefjorden? Likar du action? Vil du vere med på noko du kanskje aldri har prøvd før? Bli med Turboklubben på leik og moro i klatreparken lørdag 31. august. Klatreparken tilbyr mange spennande klatreruter og ziplines så her er nivå som passar for alle. Les meir om klatreparken her:  https://hoytlavt.no/bergen. Vi anbefaler at barn klatrar saman med ein vaksen - men ein vaksen kan gjerne klatre saman med fleire barn. Sjekk ut meir informasjon om dette under "praktisk info" på heimesida til parken. 

Oppmøte: Utanfor klatreparken kl 11:00. Adressa er Osvegen 141. Ligg på venstre side av vegen på veg ned frå Vallaheiene i retning Bergen. Godt med parkeringsplass men vi oppfordrar til samkøyring! 

Utstyr: Trenings- eller lett turtøy, joggesko eller tursko med god såle. Sjekk  vèrmeldinga og ta gjerne med ein sekk med ekstra tøy. Det er ikkje noko problem å klatre sjølv om det regner. Det kan vere kvae i trea. Hettegenser med lause snorer anbefales ikkje. 

Mat: ta med matpakke. Vi tar felles lunsj kl 13:00

Pris: Kr 100 pr barn (må vere medlem av turboklubben/dnt) og 240 pr vaksen (dnt-medlem). 

Påmeldingsfrist: torsdag 29. august

NB: fyll ut egenerklæring på nett før du kjem til parken, du finn det her: https://hoytlavt.no/bergen/egenerklaeringsskjema

 

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inger Øydis Storebø
  • Andreas Grytdal