Aktiv til 100 - Arna

Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
648
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Turlaget har avlyst alle organiserte aktiviteter frem til og med 30. november, av hensyn til smittesituasjonen i Bergen.
Det vil komme informasjon om planlagte aktiviter for desember når vi vet om de er gjennomførbare.

Aktiv til 100 er et turtilbud som består av ekstra lette turer med fast oppmøtetid og –sted. Det legges stor vekt på et sosialt og inkluderende fellesskap. Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet, les her.

Bli med på en hyggelig tur i Arna - turene går hver onsdag kl 11:00 med fast oppmøtested og -tid. (unntaket er ferier og offentlige høytidsdager) Turene går på flotte stier i området og varer i omkring to timer. Turene går både på grusvei og i terreng. Det hender vi setter oss ned på benkene utenfor sportsfiskerlaget etter turen, så ta gjerne med en matbit og kaffe på termosen. Kle deg etter været og bli med ut på tur!

PÅMELDING
Vil man delta på tur er det krav om obligatorisk påmelding i forkant av turene. Dette for at turlederne vet hvor mange som blir med på tur, og av hensyn til et eventuelt behov for smittesporing. Oppgi fullt navn og telefonnummer ved påmelding. Følgende turleder skal kontaktes før turen:

Oppmøte: Ved Sportsfiskerlaget kl. 11:00 (Adresse: Langerekkja 21) Klikk her for å se kart.

Kollektivtransport: Buss nummer 90 går fra Arna Terminal til stoppet "Arna busser". Herfra er det ca. 7 min å gå til turstart ved Langerekkja 21. Se detaljer på skyss.no. Vi henviser ellers til FHI sin veileder knyttet til kollektivtransport.

Smittevernregler for våre deltakere:

• Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.
  • Tur/aktivitet skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.
  • Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.
  • Avstand på 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.
  • Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.
  • Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, og det skal i minst mulig grad deles på utstyr i gruppen. Vi oppfordrer alle til å ta med egen håndsprit.

Vilkår: Les våre generelle vilkår som gjelder all deltakelse på våre aktiviteter.

Aktiv til 100 er et prosjekt i Bergen og Hordaland Turlag, støtt opp om våre tilbud gjennom å bli medlem.

Turene i Arna er et samarbeid med Arna Frivilligsentral.
Vi takker Helsedirektoratet for økonomisk støtte som muliggjør gjennomføring av prosjektet.

• Bergen og Hordaland Turlag
  • E-post: bht@dnt.no