Kallestad, langs Storavatnet til Kvedna

23. september kl. 10:30 - 13:30
Voksne, Seniorer
Fjell Turlag Seniorgruppa, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag

Vi møter på nedre parkering ved Fjell kyrkje kl. 10.30.

Dette er ein enkel tur som startar på asfalt, litt grusveg og veg for jordbruk e.l. (sjå bilete nr. 3). Ved Storavatnet går vi inn på sti på vestsida av vatnet. Stien er litt småkupert, med enkelte våte parti, og godt merka med gulmaling.

Lengst ute ved enden av vatnet finn vi Kveda. Veldig fint og spesielt der ute, tett ved Kørelen.

Hugs å ta med mat og drikke, for her finn vi oss ein plass for matpause.  Kle deg etter slik veret er denne dagen. Ved mykje nedbør i dagane før turen treng du sko/fottøy som held vatn ute.

Turtid ca. 3 timar medrekna kjøring og matpause.

Velkommen på tur!

Det er gratis å gå med oss om du er medlem eller ikkje. Veldig kjekt om du vil støtte oss med medlemsskap. Vårt turlag er eit lokallag for Bergen og Hordaland Turlag, les meir om prisar og fordeler her: Melder du deg inn her vert du automatisk medlem i den kommunen du bur i.

Generelle vilkår for vårt lag er som for Bergen og Hordaland Turlag. Les om det her:

Kallestad, langs Storavatnet til Kvedna

Vi møter på nedre parkering ved Fjell kyrkje kl. 10.30. På Fjell kan vi samle oss i eit mindre antall bilar og kjører til Kallestad der vi startar å gå. ...

• Anne-Liv Foldnes Bjørsvik
  • Terje Audun Salmo