Seniortur til Krabbakjeilo med Onsdagsgruppa

28. oktober kl. 10:30 - 14:30
Voksne, Seniorer
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag

Oppmøte: Nedre parkering ved Fjell kyrkje kl 10:30.

Vi fyller opp i biler og kjører til grendahuset / bedehuset på Algrøyna.

Dette blir en rundtur som starter langs Kongvika fram til Krabbakjeilo. Tilbaketuren går forbi Elvane og Storevasshovden (Trollskogen). Turløypen har mange våte partier, så velg skotøy med omhu. Ta med mat og drikke.

Turen er ca' 7 km og er beregnet til å ta 4 timer inklusive kjøring og matpause.

Velkommen på tur! ... om du er medlem eller ikke. Men som medlem støtter du Sotra Øygarden Turlag som er et lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Din støtte hjelper oss til å holde aktivitetene i gang. Du kan lese mer om medlemskap og melde deg inn her:

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag:

Seniortur til Krabbakjeilo med Onsdagsgruppa

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for all aktivitet/turer. Navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind. Oppmøte: Nedre ...

• Håkon Fjell
  • Runa Schreuder Kjelstrup