Friluftsskole Bergen Høst 10-13 år

Fellestur

Fra dato
5. oktober kl. 09:00
Til dato
9. oktober
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Barn, Friluftsskole, Høstferie, Høstleir, Aktivhøstferie, Leir
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
7928
Dette arrangementet er over!

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13-år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med allemannsretten, få grunnleggende kartforståelse, ha spennende aktiviteter og få vennskap som varer! Dette blir supergøy så det er bare å melde seg på! 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg som deltaker og for våre leirledere jobber vi hele tiden med praktiske tilretteleggingstiltak i forhold til smittevern. Vi begrenser gruppestørrelsen, har rutiner for god håndhygiene, har dagsopplegg og oppfordrer til kjøring i egne biler. Mer informasjon kommer fortløpende, og programmet vil sannsynligvis endres underveis. Slik det ser ut nå oppfordres det til egen transport til og fra leirene fra foreldre. 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

Program: Det vil bli sendt ut informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted. Friluftsskolen i Bergen skal holde til ved Tennebekktjørna, med unntak av tur til Klatreparken Høyt og Lavt den ene dagen.

Mandag: Bli kjent og kart og kompass. 

Tirsdag: Klatreparken Høyt og Lavt. 

Onsdag: Ekspedisjon. Vi bruker hele dagen i dag til en ekspedisjon.  

Torsdag: Leirliv. Vi setter opp lavvo og lager et herlig måltid på bål med en quiz. Er det god stemning for overnatting og gode værmeldinger, så kan det bli overnatting på kort varsel. Dette får dere i såfall mer informasjon om når uken starter. 

Fredag: Kajakkpadling med dyktige instruktører fra God -Tur, dette blir knallgøy!

Pris: Kr 500,- for DNT-medlem/kr 950,- for ikke-medlem

Er du ikke medlem? Meld deg inn her og støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. 

Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune dersom du har fått det. Ring inn for å melde deg på turen til 55 30 48 50, eller send epost til bht@dnt.no. Løpenummer på Aktivitetskort må oppgis ved påmelding.  

Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Besøk Skattkammeret i Bergen 
Antall plasser: 20

Turledere/Leirledere: 4 stk.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Send e-post hild.aase@dnt.no eller ring 55 33 58 21

Kontaktinformasjon: