Rundtur Ågotnes - Solsvik - Ågotnes

Fellestur, Fottur, Rundtur
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Søndagsgruppa

Oppmøte: Ågotnes Barnehage.

Turen går i lett kupert terreng. Det er fleire område med myr og våte partier så godt skotøy er anbefalt. Vi startar ved å følge skogen langs Angeltveitvatnet, og går ytre løype til Landro. Derifrå går vi forbi ruinane av gamle Landro skule og rundt Fuglavatnet før vi vender tilbake til Ågotnes via indre løype.

Me rettar oss etter DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les meir her og under generelle vilkår.

Støtt Sotra Øygarden Turlag sine tur- og friluftslivtilbod gjennom medlemsskap. Les meir om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Turen er gratis, men pga eventuell smittesporing i etterkant må alle melde seg på.

Rundtur Ågotnes - Solsvik - Ågotnes

Oppmøte: Ågotnes Barnehage. Turen går i lett kupert terreng. Det er fleire område med myr og våte partier så godt skotøy er anbefalt. Vi startar ved å følge skogen langs ...

• Tove Iren Vindenes
  • Annlaug Tellevik