Turboklubben Åsane Nord: Kveldsmattur til Nordgardsfjellet

Fellestur

Dato
29. oktober kl. 17:30 - 19:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til ny tur med Turboklubben Nord!

Værgudene melder oppholdsvær Torsdag ettermiddag, det lover bra. Ta på deg klær etter vær, mat og drikke i sekken og bli med på tur. Det skal regne ila uken så godt skotøy vil være en fordel. Det er også denne tiden av året hvor det blir tidlig mørkt så hodelykt må være med i sekken. Gjerne noe varmt å drikke da det kan bli kaldt på ettermiddag/kveld. Sitteunderlag er også fint å ha med seg i sekken.

Oppmøte: Parkeingsplassen ved Baugtveit 17.30

Turleder: Grethe Lill tlf. 978 91 888

Husk:
- Håndsprit til eget bruk
- Kle deg etter været
- Mat og drikke

- Hold avstand, 1-meter

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi minner om å være ekstra nøye med hånd-hygiene, krever påmelding på alle våre aktiviteter og har mindre grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Vi oppfordrer alle til å kjøre i egne biler og alle tar med egen mat og drikke. 

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding, dette pga. å ha kontroll på eventuell smittesporing.

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med etter påmelding. Ta kontakt med turleder

Vi møtes vi annenhver torsdag. Aktivitetene og turene er tilrettelagt for barn mellom 3 og 9 år. Oppmøtested varierer, men det er alltid i Åsane. Alle barna må ha med seg en voksen. Foreldrene som følger trenger ikke være medlem. 

Vil du være med som turleder? Det er veldig kjekt og sosialt. Kanskje du lærer noen gode triks som du kan ta med deg videre på tur?  

NB! Les våre generelle villkår som gjelder på alle aktiviterer i regi av DNT

Meld deg inn i klubben og se mer informasjon via vår Facebookgruppe.
Til orientering: Barn som deltar på Turboklubb er ikke forsikret gjennom DNT. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål om Turboklubbene? Ring Hild på 92645413 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Turboklubben Åsane Nord: Kveldsmattur til Nordgardsfjellet

Velkommen til ny tur med Turboklubben Nord! Værgudene melder oppholdsvær Torsdag ettermiddag, det lover bra. Ta på deg klær etter vær, mat og drikke i sekken og bli med på ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Grethe Lill Erdal