Blåtur med overnatting

Arrangement

Fra dato
19. januar 2018 kl. 17:00
Til dato
21. januar 2018
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, Basecamp, Overnatting, Gøyinaturen, Løssnø, Heltekte, Iskrystaller, Blåtur, Liveterbestute, Kosetur, Tulltur
Arrangører
DNT Ung Fjell, Bergen og Hordaland Turlag , DNT ung , DNT Ung Askøy , Fjell Turlag
Dette arrangementet er over!

Hva er vell bedre enn blåtur midt på vinteren? Jo, blåtur med overnatting midt på vinteren. Det vil være masse gøye aktiviteter som er egnet for alle.

Det blir oppmøte på Straume Terminal, derfra blir det turbuss til hytten vi skal overnatte på hele helgen. Det vil bli servert kvelds på fredagen, og litt sosiale aktiviteter i løpet av kvelden. Lørdag morgen serveres det frokost, etterfulgt av varierte aktiviteter både innendørs og utendørs. Søndag blir det hjemreise, og vi ankommer Straume Terminal ca 17.00. Det blir ett fullt program med varierte aktiviteter som passer for alle i enhver aldersgruppe.

Prisen inkluderer overnatting, buss til og fra hytten, kvelds på fredag, frokost, lunsj, middag og enkel kvelds på lørdag og frokost og lunsj på søndag. Ta med egen snacks til fredags- og lørdagskveld, og eventuelt noe godt på bussturen. Vi setter opp romfordelinger på forhånd, er det noen du ønsker å dele rom med må det nevnes i påmeldingen. Er det noe vi må ta hensyn til må det også nevnes i påmeldingen, som f.eks sykdommer, allergier, spesielle matvaner osv. Vi ønsker å tilrettelegge best mulig for alle, derfor er det viktig å opplyse en turleder om slike ting. En komplett utstyrsliste vil bli sendt ut onsdag 17 januar til alle påmeldte. 

 

 

Oppmøtested: Straume Terminal 

Oppmøtetid: 18.00

Hvem passer turen for? Alle mellom 13-30 år 

Hjemreise: Ankommer Straume Terminal ca 17.00 på søndag 

Utstyr: Se turlagets utstyrliste for vinterfjellet. (Denne listen er kun veiledende og en trenger ikke alt dette utstyret for turen). Alle må ha med varme klær og mat og drikke til reisen.

Utstyrsliste vil også bli sendt ut til alle de påmeldte i forkant av turen. 

Vilkår: Se generellse vilkår.

Pris: 400 kr for medlem. 550 for ikke-medlem. 

Spørsmål: Ta kontakt: Victoria Turøy Eide, victoria.eiden@gmail.com, 90294655

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Victoria Eide
  • Henriette Kismul Mæhle