Sotra Arena - Gavlen - Straume

Fellestur

Dato
31. januar 2018 kl. 10:30 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
Fjell Turlag Seniorgruppa, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne gangen skal vi bruke de naturstiene som er i området rundt Sotra Arena. Vi går litt på grusveien før vi tar oss ut i terrenget, kommer tilbake på grusveien før vi igjen går ut i terrenget, krysser veien til Ebbesvik og finner stien som fører oss til Gavlen. Der tar vi matpausen, og en god prat. 

Vi returnerer samme vei, men når vi kommer tilbake til grusveiene er det egentlig litt fritt om vi velger å følge grusveien tilbake til Sotra Arena eller om vi velger å gå stiene tilbake.

Turen starter som vanlig ved Fjell kirke, nedre parkering, kl. 10.30. Det er beregnet ca 2 1/2 time på turen. Stiene er våte når det ikke er frost og snø, så sørg i alle fall for å ha godt fottøy og gode klær. Brodder er greit å ha med. Stien er stedvis smal, og det kan være en fordel med støvler/gamasjer for å bli minst mulig våt av lyng som "svabber" borti beina.  Mat og drikke er kjekt å ha med også.

Vel møtt på disse turene som er åpne for alle. 

Denne dagen rigger de til for båtmesse, så plassen utenfor Sotra Arena er ikke tilgjengelig. Når vi kommer der må vi parkere på grusplassen mellom Sotra Bil og Vest Trafikk.

Vilkår for Fjell Turlag er som for Bergen og Hordaland Turlag. Les her:

Sotra Arena - Gavlen - Straume

Denne gangen skal vi bruke de naturstiene som er i området rundt Sotra Arena. Vi går litt på grusveien før vi tar oss ut i terrenget, kommer tilbake på grusveien ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Egil Haaland
  • Sigrid Steffensen