Rundtur  Fjell-Kyrkjevegen- Bekkebrua-Fjell.

Lang rekke.
Lang rekke. Foto: Runa Schreuder Kjelstrup

Idag var vi glade for at isbrodder finnes.

Det var nokså mye is enkelte steder.
Det var nokså mye is enkelte steder. Foto: Runa Schreuder Kjelstrup

Vi var 28 turgåere som ville gå tur langs Kyrkjevegen i det flotte novemberværet idag, og gikk direkte fra parkeringen på Fjell og ut på tur.

Det våte terrenget vi har vært vant med i høst hadde kuldegradene forvandlet til hardt og tørt underlag, men til gjengjeld var det is der vi vanligvis har vasset i vatn. Så isbroddene som de fleste var utstyrt med kom godt med.

Kuldegradene hadde også skapt landskapet til Winter Wonderland enkelte steder når solen glitret i rimet. 

Foto: Runa Schreuder Kjelstrup

Etter en times gange fra Fjell kom vi til Morland og det ble en liten tur på asfaltvei før vi gikk inn på stien mot Bekkebrua. På denne delen av turen var det litt mer krevende terreng, men alle kom vel frem til postkassen ved Bekkebrua.  Her var Arne litt skuffet over at ikke dette var et mål i Kystpasset og kunngjorde blidt at han klippet for Børnestangen istedet.

Mat må vi ha på tur.
Mat må vi ha på tur. Foto: Runa Schreuder Kjelstrup

Her inne tok vi en vel fortjent pause og spiste nisten vår.  Alle var god kledd så det var herlig å sitte en stund å nyte solen, selv om den var litt novemberbleik.

Novembersol.
Novembersol. Foto: Runa Schreuder Kjelstrup

Etter matpausen fortsatte turen langs Storavatnet og videre sørover til vi kom til krysset ved Kyrkjevegen igjen.  Derfra var det en halvtimes tur tilbake til Fjell.

Litt klyving ble det idag også.
Litt klyving ble det idag også. Foto: Runa Schreuder Kjelstrup
Foto: Runa Schreuder Kjelstrup
Foto: Runa Schreuder Kjelstrup

Turfolket var glade og blide for en onsdagtur uten en eneste regndråpe og at de koste seg hørte vi på den gode praten i rekkene.  Vi var tilbake på Fjell et kvarter etter "skjema", men alle var like hele og det er det viktigste.  Takk for turen!

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Runa Schreuder Kjelstrup 20. november 2019