Seniortur rundt fuglavatnet

Seniorer på onsdagstur av det våte slaget.

Til denne onsdagsturen møtte det opp 22 seniorer på den vanlig møteplassen kl 10:30. Været var grått og møteplassen full av is. Dette førte til endel skepsis vedr. dagens turløype, men vi satte vår lit til medbragte brodder.

Vi samlet oss i bilene og kjørte til parkeringsplassen ved Landro kyrkje. På Landro, der turen skulle gå, var det hverken snø eller is. Alle brodder kunne dermed bli værende i sekken.

Turen gikk fra Landrodalen, opp i lendet og forbi tuftene etter den gamle Landroskulen. Vi gikk først nordover, på østsiden av Fuglavatnet. Der er det litt ulent og det var glatt på berg og steiner. Det ble registrert et par små fall, men uten den store dramatikken. Etter litt klatring kom vi ned til nordenden av vatnet, hvor vi inntok medbrakt mat. Pga været ble matpausen av det korte slaget. Vi gikk deretter vestover til vi kom inn på stien fra Solsvik og fulgte denne tilbake til Landrodalen.

Vi var tilbake på oppmøteplass ved Fjell kyrkje litt før kl 13:00.

Oppstilling til ære for fotografen.
"Hopp då vel...."
Kødannelse i fjellsiden.
Stemningsbilde fra matpausen.
Mer matglede ute i det fri.

Skrevet av Håkon Fjell 5. februar 2020